Τα κορυφαία προϊόντα μας

Astir

Τα προιόντα ASTIR κυκλοφορούν στην αγορά εδώ και 90 χρόνια. Η εταιρεία ιδρύθηκε από την οικογένεια Βρακά το 1928, με αντικείμενο δραστηριότητας την επιτραπέζια ελιά Καλαμάτας.

Η οικογένεια Δρακόπουλου συνεχίζοντας την παράδοση ως διάδοχος, εξέλιξε τις γραμμές παραγωγής της εταιρείας, επεκτείνοντας παράλληλα τη δραστηριότητα της στην τυποποίηση εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου και ξηρού σύκου Καλαμάτας. Όλα τα προϊόντα της εταιρείας είναι 100 % φυσικά χωρίς συντηρητικά και κανένα τεχνητό τρόπο επεξεργασίας.

Εξαιρετική ποιότητα

Astir

Η έδρα της επιχείρησης βρίσκεται στην Ελληνοεκκλησιά Μεσσηνίας, ευρύτερη περιοχή της Αρχαίας Μεσσήνης-Ιθώμης στο νοτιοδυτικό άκρο της ηπειρωτικής Ελλάδας. Μια περιοχή όχι μόνο διάσημη για την αρχαία ιστορία της, αλλά και εξαιτίας του κλίματος και του εδάφους της, ξακουστή σε όλο τον κόσμο για την παραγωγή αγροτικών προϊόντων πλούσιας διατροφικής αξίας.

Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη από εξειδικευμένες εταιρείες πιστοποίησης και από τους αρμόδιους φορείς της πολιτείας με, , HACCPΕΛΟΤ ΕΝ ISO 22000:2005, προϊόντων ΠΟΠ πιστοποιήσεις – PDO certification, FDA certification – FEI certification, KOSHER certification.

Ελιές

Ελαιόλαδο

Ξηρά σύκα

90

Χρόνια εμπειρίας

1500 m2

Ιδιόκτητες εγκαταστάσεις

125

Διαφορετικοί κωδικοί προϊόντων

100%

Φυσικά προϊόντα